måndag 20 april 2009

PAN*s budskap fr WingLinks gruppens möte 20 aprill, kanaliserad av Mariana Stjerna

Jaha, nu öppnade du dörren, vännen John. Ha, ha, ha.

Jag är Pan, och det vet ni ju. Jag är så glad. Jag vill tacka er! Jag är så glad för att det har blivit så mycket som händer, så mycket animation på min del av hemsidan. Jag är så glad för att det händer saker på hemsidan och att människor läser det och att jag får vara med på ett helt annat sätt än förut.
Cagga: Får jag hoppa in?

Ja du får hoppa in så mycket du vill, hoppa på!
Yvonne vill tacka dig, Pan, för att hon får vara med och bidra på det här sättet. Hon är väldigt glad för det och djupt tacksam.

Det var roligt!
Hon har sänt över några frågor, frågor som inte enbart gäller webbsidan utan delvis är av annan karaktär. Här först frågan som gäller webbsidan: ” Skulle du Pan vilja ”skriva” en liten vuxenbok om hur varje människa bör leva för att bidra till att återskapa jordens balans?” Yvonne har tänkt lägga ut den boken som E-bok på webbsidan, så att alla som önskar kan ladda ner den för eget bruk.

Ja det är självklart och ganska nödvändigt i den här tiden. Du får förståss ge mig lite tid, eftersom det ska ner genom Mariana och det finns mycket på gång nu hos henne. Du får ge mig lite tid, men jag ska gärna göra detta.
Det ska jag meddela Yvonne och naturligtvis även Mariana!
Sen frågar hon om mördarsniglar.


Ha, ha, ha!
Hur kommer det sig att de så kallade mördarsniglarna breder ut sig, de förökar sig enormt på vissa ställen.

Jag antar att ni har fått reda på av John och kanske av mig också, att många olika negativa händelser i naturen bidrar till att förstöra för människorna, så länge som människorna förstör för naturen. Mördarsniglarna har vi inte skickat härifrån.
Inga: Det är lagen om att det som man ger ut får man igen.

Ja, det kan man säga, det var bra sagt, så är det.
Bo: Indianerna sa att spottar man på jorden, spottar jorden tillbaks.

Ja. Det har vi också talat om, att det som ni gör för jorden, det intresse ni visar för jorden och för allt som jorden bär,..
Det verkar även på den positiva sidan.
Ja. Det verkar på den positiva sidan men det verkar också på den negativa. Allt skräp som kommer ut.
Yvonne har en fråga omstrålning från mikrovågor. Mobiltelefoni, mikrovågor från TV, radio och allt annat som vi sänder ut i etern, har det en svår påverkan på naturen, djuren och människan?

Ja visst har det påverkan, ja visst har det negativ påverkan på människan. På djuren, ja det beror på hur pass mycket de är exponerade, de talar ju inte så ofta i den där trådlösa! Ha, ha. En del är ju nere i jorden, andra under vattenytan och så vidare.
Men mikrovågsugnar är någonting som ni borde kasta på soptippen. De är farliga och det har vi sagt, det har vi fått in i öronen på många människor. Men de lyssnar inte, de säger: ” Men det är ju bara ett ögonblick man använder den och den är så bra, så bra.” Ja visst, det är mycket som är bra men som är farligt.
Yvonne är också lite orolig om ett fenomen som jag inte vet om det existerar. Det kallas chemtrails (kemiska spår), att jetplan medvetet sänder ut kemikalier efter sig för att hålla människorna nedtryckta och sjuka. De sprider medvetet sjukdom i atmosfären. Kan det verkligen förekomma något sådant mot människor, djur och natur?

Bo: Jag har hört talas om detta.

Vad heter det?

Chemtrail. Att medvetet, i jetströmmen efter planet, sända ut farliga kemiska substanser som bryter ner människor, djur och natur.

Detta stämmer, men det har inte kommit igång riktigt ännu. Men det stämmer att det finns sådana planer. Kina har en stor del i detta. Japan också tror vi, nej det vet vi. Det är väl dessa två länder som har detta som projekt för att skydda sig själva och för att förstöra för andra ifall det kommer till ett avgörande.

Bo: Men det drabbar ju dem själva också?

Nej, de gör det inte hos sig själva, de sprider över fiendeland. Fler frågor?
Det var en otäck fråga, den lämnar vi. Här kommer en till som inte heller är så rolig. Yvonne bor vid foten av Omberg vid Vättern. Där finns det ovanligt mycket fästingar. Hur kommer det sig att det finns särskilt mycket fästing vid Omberg?

Ha, ha, ha, ja det var väl en fråga som hon inte ska ställa till mig, det kan nog biologer och vetenskapsmän svara bättre på. De som kan detaljerna om fästingar. Det är väl gynnsamt för dem, klimatmässigt. Fukthalt och varma sydsluttningar kanske. Vi går vidare.
En sista fråga från Yvonne. Pan, känner du till drottning Omma. Det finns en sägen som berättar att i berget Omberg bor en drottning som kallar sig Omma. Eftersom Yvonne bor vid foten av Omberg så har hon levt med den här sägnen om drottning Omma. Har Omma sin borg där? Finns det på något plan, någon dimension, en sanning i detta?

Inte ur jordisk aspekt, men det är ju en gammal saga och det finns väl knappast någon gammal saga som inte har en verklighetsgrund. Det har funnits en drottning Omma. Hennes ande kan leva kvar i berget. Det här hör inte till mitt område, men det är möjligt.
Däremot finns det en gammal sägen som har verklighetsursprung. För väldigt, väldigt lång tid tillbaka. Var det något särskilt med denna drottning Omma?
Nej, nej det var mest att den här sägnen har stimulerat Yvonnes fantasi under åren hon har bott där.

Hon kan ju ta reda på legenden, men det är inte mitt område. Mitt område är naturen och inte drottningar i berg och liknande. Däremot kan det finnas andra varelser i berget som kanske hör till mitt område, naturväsen!
Då frågar jag om naturväsen finns i det här berget?

I Omberg och i alla berg, finns naturväsen. Och i Ombergområdet finns det dvärgar under jorden. Inte så att ni kan ta på dem och säga tjänare! Men de finns där och de arbetar där och de finns även i andra områden runt andra större berg.
Visst finns det dvärgar, det är bara det att ni inte skulle se dem med era ögon, därför att ni är så himla tredimensionella och det är inte de. Dvärgarna har fortfarande sina verkstäder under stora berg på väldigt många platser, inte bara i Sverige. I Norge och Finnland finns det många. I Norden finns det fler än någon annan stans.
Inger: Vad har dvärgarna för funktion? Vad gör de för något?

Dvärgarna, kan jag säga, lever ett liv som är skilt från människornas, men ändå påminner om mänskligt liv. De har varit synliga och de har levat, vad ska jag säga, nästan tredimensionellt. Nu har de samma funktion som alla andra naturväsen, de finns till och arbetar i berget med sina hammare och städ och de använder sig av ädelstenar och guld och sådant. Det hela är ett arbete som sker osynligt för människoögon.
Inger: Då har de kontakter med andra dvärgar i andra berg?

Ja, de har kontakter sinsemellan. Det finns ett liv som ni inte ser. När ska ni lära er att förstå det? Det finns ett liv som är okänt för människorna, men en del människor vet om det, de som har fötts med kunskap om det. De kan föra det vidare, men numera är det nästan ingen som tror på dem.
Inger: Förr såg man ju både tomtar och älvor.

Javisst. Och förr kunde dvärgar smida åt människorna. Det gjorde de också, men det var väldigt länge sedan. Om du läser Marianas kommande bok, Det Osynliga Folket, så får du reda på en hel del om just dessa saker. Den handlar om detta. Det osynliga folket kommer att bli synligt igen.
Inger: Har de varit synliga förut?

Oh ja. De har varit helt synliga för människor, men det var länge sedan, långt före Kristi födelse.
Valde de själva att bli osynliga?

Ja, det gjord de på grund av att människorna förföljde dem och krävde saker av dem, människorna hade utvecklats på det viset. De blev mer och mer suddiga.
Inga: Så vi har gått ner djupare än vad de har gjort?

Ja, de har stannat kvar och ni har gått djupare. Även för jättar och troll gäller detta. De finns, men jättarna är väldigt på fallrepet nu. De har ingen som helst fast anknytning till jorden.

Men nu är våren här, mitt herrskap! Och våren ska vi njuuuuta av! Har ni lagt märke till vårtecknen?
Oh, ja, många! Säljen börjar bli grön till exempel.

Bra, bra. Ja, har ni frågor till mig, fler än de som kom från annat håll?
Nej, vi tackar för diskussionen, tack.

Då så. Jag kan inte ge er något annat i dag än att önska er att fortsatt njuta av våren, och fortsätt att tänka på all den mening som finns i livet och i naturen. Låt det gå in i er som strimmor av ljus. Det är vad jag har att säga.

Jag är Pan och jag tar farväl av er för den här gången, mina älskade vänner. Det är sådan glädje i att ta emot er.
Tack, tack. Tack för besöket!
Jag är Pan! Farväl för den här gången!