onsdag 30 december 2009

Pan genom Mariana WingLinks 30 december 2009



Jag är Paaaannnn, och när det gäller djur och då är jag mycket förstående, det är jag. Jag har fullt sjå med att välja ut de djur som kommer att uppenbara sig för var och en av er under det kommande året. Kanske redan till nästa gång vi träffas, jag kan inte på förhand tala om vad som kommer att hända.
Djuren är till stor del inblandade i det år som nu kommer, den saken är klar. Även för djuren behövs det en revolution. De behandlas illa av människorna, inte av alla naturligtvis, men av många. Jag vet att jag förut sagt, att det inte är meningen att ni ska vara kannibaler när det gäller djur, att äta dem.
I så fall får det bara vara vilda djur, så som det från början var meningen att det skulle vara, att människa och djur kunde hjälpas åt. Om ni någon gång äter djur, ska ni tänka en kärleksfull tanke, tacka djuret för att det offrar sig. Det är viktigt att ni tackar djuret för att det offrat sig och blivit till människoföda.
I övrigt hoppas jag att ni har tänkt lite på vad jag sa förra gången.
Jag är Pan och jag står inför ett mycket märkligt år. 2010. Ni har spått att 2012 ska utgöra något slags trappsteg till någonting märkligt. Då ska jag be att få säga att allting har förhöjts, det är nu andra energier. Ja, allt det som har skett, det har skett mycket, har påskyndat utvecklingen. Därför kommer 2010 att vara ett väldigt märkligt år, som innehåller en hel massa öppningar av både gott och ont slag. Jag vet att öppningar av det goda slaget, det är ju öppningar som ni går in igenom. Men ännu så länge under det här året kommer det onda att finnas kvar. Det finns kvar till dess att det blir en jättestor förändring och den förändringen blir med hjälp av utomjordingar.
För ni behöver hjälp av dem nu. Det är inte många som inser att ni behöver hjälp av dem, och de är sådana att de inte vill komma om de inte blir ombedda. Men nu finns det så pass många människor på Jorden som ber utomjordingar komma och hjälpa till, så det räcker för att tankarna ska stiga upp som ballonger emot de olika polerna och uträtta sitt.
Jag tror att om utomjordingarna går rätt till väga, så som vi har försökt att förklara, nämligen vänder sig till massmedia och talar om att de håller på med förberedelserna för en stor visning av något slag. Jag tror att om bara massmedia på ett försiktigt sätt får reda på detta och kan, på ett försiktigt sätt, förmedla det till människorna, så blir de inte så skrämda. För blir de alltför skrämda så går det inte bra, men om de inte blir så skrämda är det lättare för människor att skilja på vad som är gott och vad som är ont på Jorden.
Det finns ju många som är goda skådespelare också, och de som tror att de är goda, men de är så onda inuti som de kan bli.
Men allt det där ska vi rätta till. Det är det vi utgår ifrån att vi ska göra. Det är inte så långt fram i tiden, snarare nära förestående. Att det kommer att hända saker det kan ni ge er på.
Har ni några frågor till mig?
Cagga: Jag berättade för John om den varg, som jag såg på bara några meters håll, för fyra dagar sedan. Hörde du det?
Jag hörde det. Jag håller helt med John att ni behöver få budskap även från djuren, för det här var ett budskap. Annars hade han inte visat sig på det sättet. Förmodligen kommer Bo att få ett budskap, om han inte redan har fått det?
Bo: Nej, inget som jag vet.
Det kommer du att veta när du får det.
Inger kommer att få det genom sina katter. Jag känner till dina katter och jag vet om all den kärlek du slösar på dem. Slösar var kanske fel ord, men du förstår, som du ger dem i kärlek och all den kärlek du får tillbaka. Det är budskap som katterna bär på och som du kommer att förstå fortare än du tror.
Inger: Det blir trevligt att få.
Ja, det kommer att bli trevligt år 2010, det lovar jag er. Jag tycker att ni ska utbringa en skål i morgon natt för naturen, utbringa en skål i morgon natt klockan tolv för naturen och för Jordens helande. Det är detta som har börjat och som kommer att utvecklas och märkas allt mer och mer.
Tack, tack.

söndag 20 december 2009

JUL MEDDELANDE FRÅN PAN* 20/12-09



Kanaliserad av Mariana Stjerna.  

JAG ÄR PAN 


Ja, vad har ni kommit fram till i dag då? Är det någon som vill säga något?  

Cagga: Vi har diskuterat den närmaste tidens hjälp till mänskligheten, men också svårigheter som vi har framför oss, så kallade svårigheter.  

Ja, ni har mycket elände att vänta er, av olika slag. Ni sprider gifter där ni tror att ni gör väl. Alltså, bara detta med svininfluensan. Det är inte den första sjukdom som har kommit på jorden, men först och främst så sprutar ni in ett medel som gör att folk inte ska få den. Det är OK tror man och det tror ni.  

För dessa människor utsöndrar på olika sätt det som finns i sprutorna och det som inte är bra. Så ni håller på att förgifta jorden alldeles förskräckligt nu när ni tror att ni gör bra saker.  

Det har retat mig så, det har retat mig alldeles förskräckligt. Människorna tror att de har kommit så långt, vetenskapligt och de sprutar in någonting som kommer ut som avskräde och gift. Det är inte bra alls  

Det är en av de tusen saker som pågår av det som är fel och som människorna tar in och som kommer ut de naturliga vägarna och ställer till med elände. Inte förrän människorna har lärt sig att odla rent, och äta rent, och ha en ren luft som de in och utandas, ja inte förr kan värden komma på rätt köl.  

Alltså, vad jag vill ha sagt i dag är, att ni inte har tänkt på hur mycket skit som ni producerar bara med era kroppar och som sedan cirklar vidare via vatten och mark. Det är förståss inget som ni går och tänker på, men så är det. Det måste bli ändring här. Ni får sluta att äta kött, för köttet är så himla förgiftat. Ni förstår vilka hemska känslor alla dessa djur har när de förs till slakt. Och alla dessa hemska känslor lägger sig som en ånga inne i köttet, och som blir till porer i köttet som ni äter.  

Ni måste försöka sluta äta kött, det är inte så farligt med fisk, men det alldra bästa är om ni håller er till grönsaker. Det är klart att fisk inte innehåller samma sak som kött inte. Jag talade om felaktiga atomer, för de är inte större än atomer.

Tänk lite mer på vad ni äter, är ni snälla.  

Det var viktigt för mig att få detta sagt, för det är också en slags förberedelse till vad som ska hända. Ju renare era kroppar är, desto bättre är det, desto lättare kan vi få kontakt med er, desto bättre är det för dem som kommer från andra planeter. Ju renare ni är desto lättare att få kontakt med er.  

Så om jag fick råda, men på intet sätt tvinga er, så äter ni inte kött tills vidare. Men det är upp till er att bestämma, ni vet också att jag har rätt, eller hur?

Cagga: Ja. Du sa att fisk var OK.  

Ja, fisk går bra men den är också förgiftad.  

Cagga: Vad säger du om fågel då?  

Också förgiftad.  

Cagga: Men rött kött är definitivt det värsta?  

Rött kött är det värsta. Kyckling, om du menar det med fågel, avråder jag på det bestämdaste därför att kycklingarna hämtas och får lida någonting fruktansvärt innan de kommer i grytan. Det lidandet går rakt in i er, de döda kycklingarna har kvar dessa vibrationer som kycklingen sänder. Energierna som kycklingen sänder går rakt in i er.  

Inger: Då måste jag fråga, när det gäller fisk. Det finns ju stora fiskodlingar och det kan väl inte heller vara så bra. De får ju ett speciellt foder.  

Det stämmer precis vad du säger, om ni äter fisk ska det vara fisk som simmat fritt. Det är inte farligt, naturligtvis skall den ha simmat i inte allt för förgiftade vatten. Den fisk som kommer högt uppe från polerna är nog den bästa, fisk som simmar fritt där.  

Inger: För när man tänker på dessa fiskodlingar och vad det är för foder som fiskarna får!  

Ja, de får mat som det är dåliga energier i, de får mat som det finns gift i, det stämmer. Det var bra att du tog upp det. Jag tänkte mest på den fria fisken, den som jag möter.  

Inger: De håller på att förstöra fisken också.  

Ja, definitivt. Det är dags att ta itu med allt detta och vi väntar med stor glädje och spänning på befrielsen, på hjälpen, på fritagningen av människorna. Det var bra, Inger, att du sa detta, jag tänkte på fisk på ett annat sätt än du. Jag tänkte på den fisk som simmar fritt och glatt och gör som den känner, den som leker och förökar sig. Men fisken förökar sig ju, den i frihet alltså. Den fisken är inte så farlig att äta.  

Om jag ska vara ärlig så är det farligt att vara människa, det är farligt att andas för det finns så förfärligt mycket gift i den luft som ni andas. Så kan det ju inte hålla på heller. Men vi får varna er för det som är värst och det som är bra om ni kan hålla er ifrån.  

Om jag tar till exempel lax, som jag vet att människorna äter mycket, så finns det lax som simmar fritt i havet och det finns lax som odlas. Naturligtvis ska ni titta ordentligt på förpackningen när ni handlar, det brukar stå om fisken simmar fritt i havet. När det gäller lax är den tyvärr mest odlad.  

Det finns annan lax också. Ja, nu har ni fått lite näringslära till livs, nu får ni nöja er med det.  

Jag är Pan, och jag älskar er allesammans och ni är en slags stöttepelare för mig, det ska ni veta!  

Tack, tack. Och trots allt, Gott Nytt År!  

Vi önskar er allesammans Gott Nytt År härifrån eller En God Ingång i Det Nya Året, som kommer att bli ett förändringens år för er och för oss!

söndag 6 december 2009

PAN*s budskap fr WingLinks gruppens möte 21 november, kanaliserad av Mariana Stjerna

Jag är Paaannn! Nu tycker jag att jag har väntat tillräckligt länge på er. Roligt att se er igen och jag vet nu att ni har fått upplysning om Jordens inre. Om ni undrar om den växtligheten som finns där, om det är jag som står för den, då kan jag tala om för er att i grunden så står jag för all växtlighet på Jorden, utanpå och inuti. Kanske uppstod ett missförstånd förra gången. Jag är nu en gång Naturens Konung.
Det finns väldigt mycket ovanpå er vanliga jord som jag från början också har skapat men som ni har förstört. Det finns väldigt mycket som är giftigt och ondskefullt. De känslorna finns inte här i mitt eget rike.
Jag vill bara tala om att det som är ont kommer inte från mig utan från människorna själva och som mestadels har skapats på grund av gifter, gifter i form av regelrätta giftdroppar men också i form av giftiga tankar och gärningar. Det måste bort tycker jag.
Det kommer en dag när mänskligheten blir upplyst och det kommer att ske på ett väldigt tumultartat sätt. Det kommer inte att ske bara med blommor och bin och fåglar och goda, fria elefanter som tågar och som låter människorna rida på sina breda ryggar mot upplysningen. Så enkelt blir det inte.
Det kommer att finnas de som vill ta till sig det som sker och som är förberedda på det och som sänder kärlek i sitt mottagande, det är dessa som klarar det. Men det är väldigt många som inte klarar det och de kommer att transporteras bort. Vi kan inte ha det så, vi måste ha de som accepterar oss och som vill utvecklas och som vill göra detta Kosmos till en härlig lustagård.
Jag har i dag tagit upp lite av mina bröders tankar därför det är dags att göra det nu. Ni vet ju att vi inte säger några tider, men så mycket kan vi säga att tiden inte är så lång som ni tror. Den tid som inte finns är nära, så måste vi uttrycka det.
Cagga: Förra gången sa du att du inte hade lika stort ansvar för den inomjordiska naturvärden som för den på ytan?
Jag menade på det viset att där sköter det sig formfulländat i kärlek på alla vis. Men här har jag massor med allt elände som finns. Ja. Men annars är jag ju liksom ansvarig även för dem, men inte på samma sätt eftersom det inte behövs någon som hjälper till där. Det sköter sig ändå, automatiskt kan man säga, så blir det en enorm blomstring där. Många av blommorna här kan droppa ner sina frön dit ner. Jag skulle vilja att ni såg den fantastiska blomsterprakt som är där inne.
 Pan den 26/11-09